Sunday, January 8, 2012

Modno cose 12. 2011.


U poslednje vreme ,utisak je , da u Nisu pocinju da se podizu kriterijumi sto se mode tice. Uz razne radionice za pravljenje nakita kao i rucno radjene garderobe, devojke sa Umetnickog fakulteta i one sa urodjenim talentom osmisljaju sjajne komade ogrlica ,mindjusa i prstenja od bakra ,poludragog kamenja,perlica,traka.
Na dogadjaju koji su same organizovale ,nesto kao "cocktail party" koje su nazvale "Fashion Corner" izlozile su vrlo interesantne modele haljina, blejzera, nakita i ukrasnih cestitki.


Sto se odevnih modela tice, meni licno je najinteresantiji ovaj blejzer u oficirskom stilu, Miljane Colakivic, apsolventa modnog dizajna i Nis. Kroj i detalji su za svaku pohvalu.

Miljana Colakovic: miljanacolakovic73@gmail.com

Prijatno iznenadjenje je su i modeli Nevene Kragic,koja je skoro pokrenula i svoju modnu liniju


Nevena Kragic: http://kragic-nevena.blogspot.com/

Kada je bakarni nakit u pitanju , najvise petica i pozitivnih kritika,na svim dosadasnjim izlozbama, su dobile Marija Radosavljevic,profesor grafickog dizajna u Umetnickoj skoli i Nina Milutinovic,pokretac carobne linije nakita od bakra i filca "Prettu Dolls & Friends"


Nina Milutinovic: http://www.facebook.com/pages/Pretty-Dolls-and-Friends/144518698960676


Marija Radosavljevic - MA.RA. : http://www.bakarninakit.blogspot.com

Iznenadjenje mi je bio rad Milice Stojiljkovic,njene modne ilustraciju su sjajan izbor za majcu ili cak zidnu sliku. Vec 10 godina radi kao modni dizajner ,ali sam ja prvi put videla njene modele i pozella tu majcu odmah :-)



Sve u svemu,Nis pocinje da zivi i drago mi je zbog toga :-)





0 comments:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost Coupons